Osteopatia

La Osteopatia és una ciència terapèutica, basada en el coneixement precís de l'anatomia i fisiologia del cos humà i el seu objectiu és trobar les disfuncions que provoquen una alteració de l'equilibri de la salut. La única eina de tractament d'un osteòpata són les seves mans, amb elles realitza manipulacions que no són doloroses ni traumàtiques. A través de la seva intervenció manual, calma o estimula el sistema de funcionament humà i actua sobre estructures articulars, teixits i òrgans. 

Sample titleAmb Osteopatia és possible realitzar tractaments altament efectius sobre: 
• Columna Vertebral: cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, artrosi, escoliosis, hèrnies i protusions discals, ciàtiques,
   fuetades cervicals, hiperlordosis, cifosis, bloquejos vertebrals, pinzaçaments. 
• Extremitats: Epicondilitis, Tendinitis, Epitrocleitis, Síndrome del Túnel Carpià, De Quervain, bursitis, artrosi, 
  post-cirurgia, esquinços 
• Neurologia: cefalees, migranyes, vertígens, marejos, acúfens. 
• Pediatria: tortícoli congènita, disfuncions cranials post-parts, escoliosis 
• Cranial: Transtorns de l'articulació de la mandíbula (ATM), bruxismes, bloquejos. 
• Visceral: hèrnies de hiat, dolor abdominal, transtorns viscerals.

El tractament osteopàtic sovint únicament no es basa a la zona de dolor, sinó que ha d'abordar tot el cos, ja que l'origen del problema és possible que es trobi a distància del mateix. És recomanable acudir al osteòpata independentment de la patologia i del pacient, perquè cada lesió actua de manera diferent en cada cos, i un tractament d´osteopatia és preventiu per evitar futurs problemes dolorosos.

Sample title